Storno
Zkuste jít nabrigadu.cz ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny

. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

Zkuste jít nabrigadu.cz ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny

. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

Kde hledáte?
 
Jakou práci?
 
Všechny Hledat
Město práce
další města méně měst
Typ zaměstnavatele
Mzda práce

Ochrana osobních údajů

Každý uživatel serveru NaStálo.cz (dále jen „server“) dostupného z internetové adresy (URL) www.nastalo.cz, který poskytuje společnost HRportals.cz s.r.o., IČ 05636540, se sídlem Hrnčířská 766/87, 470 01 Česká Lípa (dále jen “Provozovatel”) jako provozovateli serveru, své osobní údaje a další data v rámci využití služeb serveru, uděluje tímto Provozovateli svůj výslovný souhlas s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, se zpracováním uživatelem poskytnutých osobních údajů a dalších dat.

Uživatel poskytuje Provozovateli osobní údaje a další data zejména za účelem kontaktování uživatelů Serveru jinými uživateli Serveru, kteří mají zájem o nabídky práce zveřejněné na Serveru, zpracování a využití v rámci internetových serverů provozovaných Provozovatelem, dále k vzájemné komunikaci a zasílání obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, v platném znění.

Souhlas se zpracováním osobních údajů a dalších dat uděluje uživatel Provozovateli na dobu neurčitou, a tento souhlas může být uživatelem kdykoliv odvolán, a to formou doporučeného dopisu adresovaného na adresu sídla společnosti Provozovatele. Provozovatel garantuje uživatelům i další práva uvedená v ustanovení § 11 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

rebu2ckfk4j3hif58n5av81f04