Storno
Zkuste jít nabrigadu.cz ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny

. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

Zkuste jít nabrigadu.cz ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny

. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

Kde hledáte?
 
Jakou práci?
 
Zrušit Hledat
Město práce
Druh práce
Typ zaměstnavatele
Mzda práce
Zveřejněno
Zpět přehled prací Odpovědět
Vytisknout

Executive Chef / Advisor – koncepty společného stravování, Praha


Naším klientem je mezinárodní společnost a významný hráč mezi dodavateli gastronomických služeb. Aktuálně obsazujeme klíčovou pozici Executive Chef / Advisor pro vedení celé gastro sekce. Vzhledem k rozsahu jejich záběru a velikosti týmu hledáme nejen kulinářského experta, ale především také zkušeného manažera. V rámci svých služeb nabízí několik nových konceptů, služby jsou šité na míru každému klientovi a společné stravování zde dostává zcela jinou podobu. V hlavní kompetenci bude udávání celkového směru, nastavení standardů výroby, vývoj receptur, konceptu, podoby gastronomické nabídky, kontrolu správných technologických postupů, aplikaci moderních trendů v rámci možností jednotlivých provozů apod. Zásadní je také schopnost personálního vedení a pravidelné školení kolegů z jednotlivých provozů.

Náplň práce:

• plánování skladby nabídky pro všechny provozy, standardizace výrobních postupů,
• realizace školicích programů, motivace a trénink, zabezpečení vhodného personálního obsazení na provozech,
• kontrola dodržování platné legislativy, HACCP, hygieny, bezpečnosti práce,
• kontrola správnosti kalkulací, vyhodnocování a optimalizace ekonomických výsledků všech provozoven,
•  aplikace nových technik a trendů, navyšování kvality v rámci možností jednotlivých konceptů,
•  návštěvy stávajících klientů i osobní jednání s novými při výběrových řízeních, prezentace služeb společnosti,
•  pravidelné porady se sborem šéfkuchařů, sdílení zkušeností, spolupráce na inovacích,
•  úzká spolupráce s projektanty při otevírání nového provozu, garance použití správných technologií.

Požadujeme:
•  celková praxe min. 10 let, na šéfkuchařské pozici 5 let, vyučení v oboru,
•  znalost fungování provozu velkokapacitní kuchyně,
•  kladný vztah ke gastronomii celkově, loajální vztah ke klientům,
•  velmi dobrou Aj pro komunikaci s mateřskou společností,
•  přirozenou komunikativnost, schopnost zaujmout a motivovat, učit a udržet pozornost,
•  kandidát musí být aktivním řidičem, pravidelné návštěvy na provozech v ČR.

Nabízíme:
•  velmi odpovědnou roli s možností ovlivňovat a zlepšovat kvalitu pokrmů pro mnoho tisíc lidí,
•  profesionální tým se společným zájmem o obor, podporu vedení společnosti a kvalitní zázemí,
•  pravidelnou pracovní dobu, zaměstnanecké benefity, vlastní organizaci práce,
•  velmi pěkné finanční ohodnocení, služební vůz a žádný stereotyp!

Odpovědět na inzerátOdpovězte rychleji po přihlášení

Přidat soubor
s životopisem (CV)




Tímto si vytvoříte účet a získáte přístup k tajným nabídkám.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Ano, chci dostávat podobné nabídky emailem.
Poslat kopii odpovědi na můj email.

Odeslat odpověď
Odpovědí na tento inzerát souhlasím s všeobecnými obchodními podmínkami.
Mzda:
Vloženo: 14.02.2020 | 13:40 hod.
Termín:
Vhodné pro: Všechny
Místo práce: Praha
Druh práce: Gastronomie
Vložil: Sudlíková Petra
Štítky: Trvalý pracovní poměr

ragf3u7ldaci4a04hc5f48qne1